Laddar Kurser

« Alla Kurser

12-dagars djuprening + lymfhälsa med Lena Thurner

17 juli28 juli

4199 SEK – 15399 SEK

Ett 12-dagars djuprenings-program där du förutom att få lära dig samtliga grunder och fördjupa dig inom filosofin bakom Levande Föda även får göra galla och leverrening. Under loppet av dessa veckor får din kropp en rejäl utrensning av gifter, självläker och byggs upp och du fylls på med energi och livsglädje. Utbildningschef Anita Svensson håller i kursen och lär ut om Levande Föda. Om du vill passa på att ge dig själv och din kropp ytterligare omsorg kan du dessutom välja att köpa till massage, tarmsköljning och läkande samtal.

Lymfhälsa

Lymf Hälsa är en kurs med Lena Thurner där du får möjlighet att rena dig och jobba med din hälsa på djupet i kombination med kurs i Levande föda och detox.

Där du kommer att må bättre genom att bli lättare och smidigare då du får igång ditt reningssystem i kroppen.

Vi går igenom en morgon ritual* som effektivt stimulerar huden och utrensning av restprodukter från lymfan genom att vi gör egen lymfdränage, reflexologi, optimal andningsteknik, kroppshållning, tapping, vibration, stretching och yoga etc.

Du får även kunskap kring kostråd, lymfrenande örter samt vikten av tarmrening.

Under kursen kommer du att uppleva ökad hormonbalans och förbättrat immunförsvar.

Sist men inte minst arbetar vi med din egen självbild och hur du kan bygga upp din självmedkänsla. Varmt välkommen till en helt fantastisk kurs som kommer att få dig att må så mycket bättre!

Läs mer om Lena på www.prahna.se

 

Det går även bra att komma hit och göra en 12-, 6- eller 3-dagars grundkurs + detox-program under dessa veckor. För att vara med på en 6-dagars detox behöver du vara här de första 6-dagarna och för att vara med på 6-dagars uppbyggnad behöver du vara här de sista 6 dagarna.

Detaljer

Börjar:
17 juli
Slutar:
28 juli
Pris:
4199 SEK – 15399 SEK

Kursledare

Anita Svensson
Lena Thurner