Laddar Kurser

« Alla Kurser

  • Denna kurs har redan ägt rum.

12-dagars djuprening + lymfhälsa med Lena Thurner

22 maj 20232 juni 2023

4199 SEK – 15399 SEK

Ett 12-dagars djuprenings-program där du förutom att få lära dig samtliga grunder och fördjupa dig inom filosofin bakom Levande Föda även får göra galla och leverrening. Under loppet av dessa veckor får din kropp en rejäl utrensning av gifter, självläker och byggs upp och du fylls på med energi och livsglädje. Utbildningschef Anita Svensson håller i kursen och lär ut om Levande Föda. Om du vill passa på att ge dig själv och din kropp ytterligare omsorg kan du inför kursen dessutom välja att köpa till massage, tarmsköljning och läkande samtal.

Lymfhälsa

Lymf Hälsa är en kurs med Lena Thurner där du får möjlighet att rena dig och jobba med din hälsa på djupet i kombination med kurs i Levande föda och detox.

Under denna kurs ingår två yoga pass per dag – Lymfyoga varje morgon och ett längre, lugnt, djupare och läkande yoga pass varje eftermiddag.

I Lymfyogan ingår en morgonritual som effektivt stimulerar huden och utrensning av restprodukter från lymfan genom att vi gör egen lymfdränage, reflexologi, optimal andningsteknik, kroppshållning, tapping, vibration, stretching, dans och yoga.

Du får även med dig kunskap kring fungerande lymfsystem. Lymfhälsa innebär bland annat ökad hormonbalans och förbättrat immunförsvar samt hur vi kan bygga upp vår självmedkänsla.

Varmt välkommen till en helt fantastisk kurs som kommer att få dig att må så mycket bättre! Läs mer om Lena på www.prahna.se

 

 

Det går även bra att komma hit och göra en 12-, 6- eller 3-dagars grundkurs + detox-program under dessa veckor. För att vara med på en 6-dagars detox behöver du vara här de första 6-dagarna och för att vara med på 6-dagars uppbyggnad behöver du vara här de sista 6 dagarna.

Detaljer

Börjar:
22 maj 2023
Slutar:
2 juni 2023
Pris:
4199 SEK – 15399 SEK

Kursledare

Anita Svensson
Lena Thurner