Laddar Kurser

« Alla Kurser

  • Denna kurs har redan ägt rum.

Yoga och meditationsretreat med Levande Föda

28 augusti 20238 september 2023

4499 SEK – 17500 SEK

Ett 12-dagars djuprenings-program där du förutom att få lära dig samtliga grunder och fördjupa dig inom filosofin bakom Levande Föda även får göra galla och leverrening. Under loppet av dessa veckor får din kropp en rejäl utrensning av gifter, självläker och byggs upp och du fylls på med energi och livsglädje. Utbildningschef Anita Svensson håller i kursen och lär ut om Levande Föda. Om du vill passa på att ge dig själv och din kropp ytterligare omsorg kan du dessutom välja att köpa till massage, tarmsköljning och läkande samtal.

Yoga

Detta är en kurs som leds av Catrin där du får möjlighet att balansera, läka och stärka din kropp genom yoga och meditation i kombination med den läkande kosten Levande Föda.

Dagen börjar med att Catrin leder dig genom lymfyoga/promenader vid havet och kommer att rama in eftermiddagen med ett härligt yoga- och meditationspass. 

Oavsett vilka motgångar vi går igenom så kan vi hitta en väg mot bättre läkande, hälsa och välmående. Genom kursens gång kan vi tillsammans hitta Din väg framåt.

Catrin är bl.a. utbildad närings terapeut, hälsopedagog och NLP-coach och hon håller yogaretreats på flera olika platser samt föreläser om bl.a. mental träning, stresshantering och mindfulness. 

Välkommen till en djupt läkande kurs, läs mer om Catrin på Catrins Yoga och Läkning.

Vi erbjuder yoga helt kostnadsfritt för alla våra kursdeltagare denna kurs, deltagande är helt frivilligt.

Det går även bra att komma hit och göra en 12-, 6- eller 3-dagars grundkurs + detox-program under dessa veckor. För att vara med på en 6-dagars detox behöver du vara här de första 6-dagarna och för att vara med på 6-dagars uppbyggnad behöver du vara här de sista 6 dagarna.

Detaljer

Börjar:
28 augusti 2023
Slutar:
8 september 2023
Pris:
4499 SEK – 17500 SEK

Kursledare

Anita Svensson
Catrin Samuelsson