Laddar Kurser

« Alla Kurser

  • Denna kurs har redan ägt rum.

Grundkurs i Levande Föda + yoga och detox

13 mars24 mars

4199 SEK – 15399 SEK

Genom denna 12, 6 eller 3-dagars grundkurs och detox-program får du lära dig grunderna och fördjupa dig inom filosofin bakom Levande Föda samt prova denna livsstil genom “Learning by Doing”. Utbildningschef Anita Svensson håller i kursen och lär ut om Levande Föda. Under de dagar eller veckor som du är här får din kropp en ordentlig utrensning av gifter, självläker, byggs upp och du fylls på av energi och livsglädje.

 

Yoga med Casandra

Mellan den 14-18 mars har du även chansen att varva ner i kropp och sinne med Casandra som är utbildad yoga-lärare inom yin, hatha och vinyasa samt certifierad KBT- och ACT-coach. Hon kommer att lägga fokus på återhämtning och att ge tillbaka till kroppen, som bär oss genom livet, genom yinyogans läkande egenskaper. Detta ingår kostnadsfritt och är frivilligt för alla kursdeltagare.

 

Det går även bra att komma hit och göra en 12-dagars djuprening i samband med denna kurs. För att vara med på en 6-dagars detox behöver du vara här de första 6 dagarna och för att vara med på en 6-dagars uppbyggnad behöver du vara här de sista 6 dagarna.

Du kan också inför din vistelse välja att köpa till massage, tarmsköljning och läkande samtal.

Detaljer

Börjar:
13 mars
Slutar:
24 mars
Pris:
4199 SEK – 15399 SEK

Kursledare

Anita Svensson
Casandra Lindh