Laddar Kurser

« Alla Kurser

Grundkurs i Levande Föda + Yoga med Lena Thurner

21 november2 december

4199 SEK – 15399 SEK

Genom denna 12, 6 eller 3-dagars grundkurs och detox-program får du lära dig grunderna och fördjupa dig inom filosofin bakom Levande Föda samt prova denna livsstil genom “Learning by Doing”. Under de dagar eller veckor som du är här får din kropp en ordentlig utrensning av gifter, självläker, byggs upp och du fylls på av energi och livsglädje. Utbildningschef Anita Svensson håller i kursen och lär ut om Levande Föda.

Yoga med Lena

Mellan den 22-29 november kommer även den certifierade stresscoachen, yogaläraren och örtterapeuten Lena Thurner vara här och erbjuda workshop om lymfsystemet och psoas (höftböjare), läkande och återhämtande yoga, compassion-övningar, andnings-övningar samt guidade meditationer. Detta ingår kostnadsfritt och är frivilligt för alla kursdeltagare.

Det går även bra att komma hit och göra en 12-dagars djuprening i samband med denna kurs. För att vara med på en 6-dagars detox behöver du vara här de första 6 dagarna och för att vara med på en 6-dagars uppbyggnad behöver du vara här de sista 6 dagarna.

Du kan också inför din vistelse välja att köpa till massage, tarmsköljning och läkande samtal.

Detaljer

Börjar:
21 november
Slutar:
2 december
Pris:
4199 SEK – 15399 SEK

Kursledare

Anita Svensson
Lena Thurner