Detox för Kropp och Själ med Dr. Katarina Mannheimer Ahlström

Laddar Kurser

« Alla Kurser

  • Denna kurs har redan ägt rum.

Detox för Kropp och Själ med Dr. Katarina Mannheimer Ahlström

22 april3 maj

4499 SEK – 19970 SEK

För tredje året i rad hålls den populära kursen “Detox för kropp och själ” på Skeppsgården med Anita Svensson och Dr. Katarina Mannheimer Ahlström som är Hypnosterapeut och Resanterapeut (mannheimerahlstrom.com). Kursen är en djupt renande detox för både kropp och själ, där du vårstädar kroppen med hjälp av levande föda, kroppsbehandlingar, yoga och meditation. Du rensar även psyket ända in på själens nivå med hjälp av hypnosmeditationer, ceremonier, lektioner och vackra naturupplevelser. Du får även hjälp att fokusera dina drömmar framåt och får med dig verktyg så att du kan skapa ditt bästa liv.

De första 6 dagarna (22-27) är en detoxkurs i Levande Föda, sista 6 dagarna (28-3) är Katarina på plats och håller sin specialkurs. Det går alltså att boka antingen 12 dagar för att vara med hela kursen, eller 6 dagar i början eller slutet av kursen (OBS Katarina är bara med sista 6 dagarna)

Du kan också inför din vistelse välja att köpa till massage och läkande samtal.

Kostnad för att delta 6 dagar i Katarinas kurs (inkl logi i delat dubbelrum samt kost; levande föda) är 11 200. För enkelrum tillkommer 175 kr/dag. För anmälan och mer information skriv till
mail@livingfood.nu

Detaljer

Börjar:
22 april
Slutar:
3 maj
Pris:
4499 SEK – 19970 SEK
Kurs Kategori:

Kursledare

Anita Svensson
Dr. Katarina Mannheimer Ahlström