Din vistelse hos oss

Mat, lektioner och aktiviteter

Under din vistelse på Levande Föda Skeppsgården äter du tre stycken Levande Föda-måltider per dag och dricker ekologiskt odlad vetegräsjuice två gånger om dagen. Detta ger näring åt din kropp och startar avgiftningsprocessen.

Du deltar också i en mängd olika lektioner och aktiviteter som har med Levande Föda att göra. Du lär dig bl.a att grodda, göra vetegräsjuice och tillreda Levande Föda-måltider (allt från frukostmat till middagsmat).

Beroende på årstid kan du även paddla kanot på havet, gå eller springa i skogen eller slappna av genom att läsa, titta på film, bada bastu och spela sällskapsspel. Om du behöver avsätta några timmar i ensamhet för att bara koppla av kan du självklart göra det.

I början på din vistelse hos oss kan du känna dig lite utmattad på grund av att gifter frigörs från din kropp. Men efter ett tag kommer du känna en otrolig skillnad. Ditt immunförsvar kommer att stärkas, din hud kommer att skina och du kommer att uppleva en kick av energi och en känsla full av vitalitet.

 

Rensa din kropp från gifter

Vår kropp är utrustad med en naturlig reningsfunktion som skyddar oss mot gifter i våran kost och omgivning. Om vi äter för mycket bearbetade livsmedel, socker, koffein och utsätter oss för stress och får för lite motion förhindras denna reningsfunktion till den punkt där kroppen inte längre kan skydda sig mot dessa skadliga och giftiga ämnen. Dessa gifter lagras då i lever, njurar, fettceller, tarmar, blod och hud vilket kan orsaka kroniska och svåra sjukdomar.

 

Är din kropp överbelastad av gifter?

Din kropp kan vara överbelastad av gifter om du upplever något av följande symtom:

  • Trötthet
  • Glömska och svårigheter att fokusera
  • Allergier och infektioner
  • Oro och depression
  • Problem med viktökning och viktminskning
  • Muskel- och ledvärk
  • Hudutslag och -utbrott
  • Återkommande jäst- och svampinfektioner
  • Förstoppning, diarré, uppkörd buk och matsmältningsbesvär.

Här på Levande Föda Skeppsgården har vi även haft fantastiska resultat i samband med svåra sjukdomar såsom cancer, typ 2-diabetes och olika typer av allergier.

 

Övrig information

Om du är sjuk och behöver finansiellt stöd för att delta i någon av våra kurser kan du kontakta följande organisationer:

Curo
Riksföreningen för Cancersjuka
Sveavägen 91
113 50 Stockholm
Tel: 08 – 720 30 81
Fax: 08 – 720 30 82
www.curo.nu

Cancerhjälpen
Roslagsgatan 50
113 54 Stockholm
Tel: 08 – 612 42 42
Fax: 08 – 612 42 46
www.cancerhjalpen.se

Cancer- och Allergifonden
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm
Tel: 08 – 345 990
E-post: info@cancerochallergifonden.se
www.cancerochallergifonden.se