Laddar Kurser

« Alla Kurser

  • Denna kurs har redan ägt rum.

Jul- och nyårskurs

21 december 20211 januari 2022

3990 SEK – 14990 SEK

Avsluta det här året och sätt tonen för det nya med en 12-, 6- eller 3-dagars kurs i stillsam skärgårdsmiljö. Vi äter, umgås vid brasan och lär oss om levande föda i teori och praktik. Utbildningschef Anita Svensson håller i kursen och lär ut om Levande Föda. Det bjuds på näringsriktig mat med festbufféer över helgdagarna. Upplägget bygger på en vanlig grundkurs fast med festkänsla som gör både kropp och själ gott.

Mellan den 25-30 december kommer även den certifierade stresscoachen, yogaläraren och örtterapeuten Lena Thurner vara här och erbjuda workshop om lymfsystemet och psoas (höftböjare), läkande och återhämtande yoga, compassion-övningar, andnings-övningar samt guidade meditationer. Detta ingår kostnadsfritt och är frivilligt för alla kursdeltagare.

Det går även bra att komma hit och göra en 12-dagars djuprening i samband med denna kurs. För att vara med på en 6-dagars detox behöver du vara här de första 6 dagarna och för att vara med på en 6-dagars uppbyggnad behöver du vara här de sista 6 dagarna.

Detaljer

Börjar:
21 december 2021
Slutar:
1 januari
Pris:
3990 SEK – 14990 SEK

Kursledare

Anita Svensson