Laddar Kurser

« Alla Kurser

  • Denna kurs har redan ägt rum.

12-dagars djuprenings-program + Yinyoga med Casandra

13 februari24 februari

4199 SEK – 15399 SEK

Ett 12-dagars djuprenings-program där du förutom att få lära dig samtliga grunder och fördjupa dig inom filosofin bakom Levande Föda även får göra galla och leverrening. Under loppet av dessa veckor får din kropp en rejäl utrensning av gifter, självläker och byggs upp och du fylls på med energi och livsglädje. Utbildningschef Anita Svensson håller i kursen och lär ut om Levande Föda. Om du vill passa på att ge dig själv och din kropp ytterligare omsorg kan du inför kursen dessutom välja att köpa till massage, tarmsköljning och läkande samtal.

Yoga med Casandra

Mellan den 14 -18 februari har du även chansen att varva ner i kropp och sinne med Casandra som är utbildad yoga-lärare inom yin, hatha och vinyasa samt certifierad KBT- och ACT-coach. Hon kommer att lägga fokus på återhämtning och att ge tillbaka till kroppen, som bär oss genom livet, genom yinyogans läkande egenskaper. Detta ingår kostnadsfritt och är frivilligt för alla kursdeltagare.

Det går även bra att komma hit och göra en 12-dagars djuprening i samband med denna kurs. För att vara med på en 6-dagars detox behöver du vara här de första 6 dagarna och för att vara med på en 6-dagars uppbyggnad behöver du vara här de sista 6 dagarna.

Detaljer

Börjar:
13 februari
Slutar:
24 februari
Pris:
4199 SEK – 15399 SEK

Kursledare

Anita Svensson
Casandra Lindh