Temakurs 29/11-1/12

En inspirationshelg på Skeppsgården i Valdemarsvik
Bli din egen hälsas smed!
Pyssla om dig själv och få ny kunskap om hur du kan ta hand om din hälsa inifrån och ut.  GroddJonas och MassageMaria på Levande Födas kursgård Skeppsgården inspirerar. Denna helg passar dig mellan 16 och 100 år som vill få ny inspiration till en sund och hållbar livsstil med enkla medel. Vi lär oss genom att använda våra sinnen i praktik och teori. Den rogivande atmosfären på Skeppsgården i Östergötlands vackra skärgård är en perfekt plats att vara på under den mörkaste tiden på året. Där finns tid till reflektion och återhämtning. Anita Svensson har drivit kursgården Levande Föda i över 30 år och är Ann Wigmores aukoriserade efterträdare i Europa.

Kursavgift: 5740. Inklusive helpension. Tillägg för enkelrum 120 kr/dag. Anmälningsavgift 1000 kr. När den är betald är Du anmäld till kurshelgen. Resterande belopp betalas in senast 10 november. Anmälan är bindande men kan överlåtas. Inga förkunskaper krävs.
Utrustning: Mjuka träningskläder, inneskor/tofflor, morgonrock.
Förberedelser:  Klipp fingernaglarna korta. Fila fötterna om det finns ett behov. För bästa resultat, avstå animalisk föda, raffinerad mat och socker, nikotin, kaffe, te och alkohol en vecka före kursstart.

För frågor om kursinnehåll:
Maria: maria@franzen.to
Jonas: info@sproutly.se

Läs mer på https://www.facebook.com/Levande-Föda-Skeppsgården-156988357680785/notifications/

Följ gärna oss: