Tankeväckande kurs om födans aspekter för människans andliga utveckling. Möt teologen och sjukgymnasten Birgitta Tryberg på helgkurs i vår

27/3-29/3-2020 har vi förmånen att ha denna unika kurs hos oss på Skeppsgården.

Birgitta Tryberg är författare till flera böcker och håller föreläsningar både i Sverige och utomlands och har så gjort i många år.

Priset är 5860 kr/person för del i dubbelrum, vill man ha enkelrum tillkommer 120 kr/dag.

En ny väg med Levande Föda 27-29 mars 2020
Temahelg på Levande Föda Skeppsgården i Valdemarsvik

I våra kroppar förnyas celler och atomer i en ständigt pågående process. Det sker genom mitos, det vill säga celldelning. Det styrs genom DNA molekylernas instruktioner i våra genetiska koder.
Genom hela livet har du möjlighet att förnya dig och förändra dig. Jag har med mina kurser sedan 90-talet visat på många vägar till medvetandehöjning genom förändring: Feng Shui och åtgärder i det yttre rummet, sjukgymnastik för rörelseapparaten och kinesisk medicin, taoism, kvantfysik och teologi för förändringar i det inre rummet. Jag och kurserna utvecklas och nu vill jag integrera ännu ett instrument i verktygslådan – kostens betydelse. Medvetenhet om föda och näring en viktig del i utvecklingen.
Mycket av den mat vi finner i snabbköpen skapar energiblockeringar i kroppen. Det blir som ett pansar av trög energi som tar kraft istället för att ge kraft. Andlig energi är lätt och har en hög frekvens. För att den skall kunna ta sig ner i kroppens täta energistrukturer måste blockeringar lösas upp på många plan. Hjärtat fungerar som kroppens kompass i detta avseende, och att öva upp känslan för hur ren föda känns är ett steg i rätt riktning. Jag har nu blivit inbjuden att hålla kurs på Levande Föda Skeppsgården, och nu önskar jag dig välkommen till en utvecklande helg med levande föda, föreläsningar, vila och vedeldad bastu. Jag förfogar över hela hälsohemmet så vi får en fin, ostörd gemenskap under dessa dagar.
KURSEN: Föreläsningar om språkets, tankarnas och födans inverkan på vår utveckling.
KÖKET: Prova på det bästa ur Levande Föda köket av Anita Svensson, Europas enda auktoriserade av grundaren doktor Ann Wigmore. Anita driver hälsohemmet sedan 1982. Levande föda är en grön oupphettad, mycket näringsrik och helvegetarisk föda som blivit populär världen över. Under denna kurs får du smaka det bästa ur detta gröna, fantastiska kök som får livsandarna att vakna. Maten som främjar både hjärta, hjärna och natur.
Levande föda ger energi, rensar ut gifter & renar din kropp. Denna föda kan stärka immunförsvaret och ha en läkande effekt på kroppen. Den öppnar också dina sinnen varför det passar så bra att ha en kurs i medvetandehöjning på detta hälsohem i Tjust skärgård. Under kurshelgen kan du promenera i omgivningarna och se Anita i köket när hon tillreder en måltid, med sina välsmakande specialrecept. Levande föda ger energi, rensar ut gifter och renar din kropp.
Om vi vill växa måste vi hjälpa varandra – det är därför en glädje att bjuda in er till att tillsammans med mig skapa en utvecklande helg på Levande Föda. Jag erbjuder 20 platser och i dagsläget är hälften redan bokade.
Information om hälsohemmet Levande Föda 0493-414 25, mail@livingfood.nu, www.livingfood.nu

Följ gärna oss: