Föreläsning: Reflektioner efter 25 år i hälsans tjänst

Som tidigare nämnt firar vi vårt 25-årsjubileum 2013!

Anita, som grundade verksamheten här på Ann Wigmores anmodan 1988, har satt sig ner och tittat tillbaka på tiden som gått. Det har resulterat i en föreläsning: “Reflektioner efter 25 år i hälsans tjänst”.

Den oföränderliga kärna som funnits med från start är viljan att bidra till människors friska leverne. Anita gör det genom att lära ut grunderna i den livsstil som helt bygger på Ann Wigmores principer för levande föda. Levande föda underlättar en optimal ämnesomsättning, vilket kan tillåta kroppen att ägna sig åt den kontinuerliga självläkning som den är byggd för – och frigör därigenom energi för ökad helhetshälsa.

Föreläsningen bjuder på lärdomar, insikter och grundläggande principer för just helhetshälsa, med gott om utrymme för deltagarnas egna frågeställningar. Det här är ett utmärkt tillfälle att ta del av den visdom Anita insamlat under sina 25 år med Levande Föda Skeppsgården, samt under den lärotid och nära vänskap som inleddes med Ann Wigmore redan 8 år innan dess. Boka en föreläsning och lär för livet!

För att boka en föreläsning går det bra att ringa 0493-41425 eller maila oss på mail@livingfood.nu.

Följ gärna oss:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.